Crème en serum als stel.

Het Golden Duo!

Wat is een serum?

Een serum is vaak een sterker geconcentreerd water in olie emulsie. In vergelijking met bijvoorbeeld een crème is een serum dunner en vloeibaarder en trekt snel de huid in. Daarnaast zorgt een serum specifiek voor een bepaald probleem op de huid. Bijvoorbeeld: rimpels, verslapping of hydratatie. Maar ze kunnen ook pigmentatie, littekens en ontstekingen aanpakken. Vroeger was een serum alleen voorbehouden in de schoonheidssalon. Tegenwoordig heeft ieder merk zijn eigen serums te koop.  Hoe actiever en hoe hoger de bestanddelen des te intenser de werking.

Wanneer gebruik ik een serum?

Een serum kan iedere dag voor ieder huid gebruikt worden. Ook zijn er nog geconcentreerdere serums ampullen genoemd die vaak als een kuurtje ingezet worden. Je gebruikt een serum in combinatie met een dag- of nachtcrème. Vaak versterkt een serum ook de werking van de crème waardoor je meer en sneller resultaat boekt.

Hoe gebruik ik een serum?

Veel vrouwen aarzelen om een serum te kopen omdat de verpakking zo klein is en dit in een mum van tijd op zal zijn. En het is zo duur… De grote concentratie van actieve werkstoffen in serums zorgt ervoor dat je maar een paar druppels nodig hebt. Klop het serum in je huid in en sluit af met je dag- of nachtcrème. Dus een serum is niet duurder, in verhouding tot een crème. Je gebruikt er minder van en de concentratie is sterker. En nog belangrijker: het geeft een fantastisch resultaat! Het enige nadeel is dat als je eraan gewend bent nooit meer zonder wilt!

Welk serum past bij jou?

Wil je graag advies welk serum het beste bij je past? Wij als jou huidexpert kennen je huid als de beste. Vraag gerust tijdens of na je behandeling naar ons advies.

Geniet de hele maand september van maar liefst 15% korting op jou Golden Duo!