Even voorstellen

Sinds 2001 is Ankie Meulemans actief als schoonheidsspecialiste en pedicure. Voorheen onder de naam ‘Schoonheids- en pedicuresalon Ankie’ en sinds een aantal jaren in de Wezelstraat 2 in Valkenswaard onder de naam Huidstudio Puur Ankie. Omdat niet alleen de salon ruimer onderdak zocht in een pand waar meerdere disciplines huizen, maar ook omdat Ankie haar portfolio uitbreidde, steeds meer expertises opbouwde en niet te vergeten een aantal collega’s aan zich wist te binden. Huidstudio Puur Ankie is ondertussen een begrip in de branche, niet alleen in de eigen regio.

Buiten een uitstekende huidstudio voor u als klant is Huidstudio Puur Ankie ook erkend leerbedrijf voor het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. In het team bevinden zich niet alleen oud-leerlingen en oud-stagiaires van Ankie, maar ook op dit moment lopen er leerlingen stage, die hun vakopleiding al achter de rug hebben en nu bezig zijn met specialisaties.

Ons team

Ankie Meulemans
Ankie MeulemansDirecteur/eigenaar
Dat kon je wel raden ondertussen: de eigenaresse zelf. Maar dat is niet het belangrijkste, je kunt bij Ankie terecht voor het hele scala aan behandelingen. Van bindweefsel massages tot micro needling en hydra-facials van T-away tot suikerontharing. Ook is Ankie ondertussen Orthomoluculair schoonheidsspecialist en kun je bij haar terecht met al je vragen over voeding, suppletie en gezonde lifestyle adviezen. You name it!
Karlie
KarlieVaste kracht
Karlie is bij ons begonnen als stagiaire. Ondertussen heeft ze haar allround niveau 4 opleiding, haar pedicure en medisch pedicure-opleiding, nagelstyling en visagie-opleiding afgerond. Ook is ze gediplomeerd voor alle anti-aging behandelingen en kun je dus voor alle behandelingen die we aanbieden terecht bij haar. Karlie is er op de dinsdag tot en met de zaterdag.