Dit zijn de merken waar wij mee werken en daar zijn we blij mee.

Je kunt klikken op de logo’s in de slider of hieronder de verschillende tabbladen bekijken.
Wil je meer weten? Stel dan hier je vraag en/of neem een kijkje op de pagina veelgestelde vragen.

Vanaf het prille begin gebruikt Huidstudio Puur Ankie de producten van Dr. Spiller. De huisleverancier zogezegd.

De kennismaking vond al plaats tijdens de opleiding van Ankie tot schoonheidsspecialiste en meteen was er de klik. Dr. Spiller staat voor eerlijke, natuurlijke producten van hoge kwaliteit en ook nog eens tegen een correcte prijs.

In de laatste jaren is Dr. Spiller vele malen onderscheiden met Beauty Awards voor het baanbrekende werk dat zij op het gebied van huidverzorging gerealiseerd hebben. Producten met een hoge concentratie werkstoffen zorgen voor een effectieve huidverzorging. Dr. Spiller maakt zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke ingrediënten. Huidvriendelijk en voor ieder type huid is een belangrijk kenmerk. De producten van Dr. Spiller hebben bovendien een uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding. Voor ieder wat wils!

Wil je meer informatie over de Dr. Spiller Facials? Kijk dan hier.

Wil je meer weten over het merk? Kijk dan hier.

Met het aanbieden van natuurlijke huidverzorging en huidverbetering heeft Huidstudio Puur Ankie in een moeite door ook de productlijn van la Biocome in huis gehaald.

Hoogwaardige producten van Duitse makelij en kwaliteit, die werkelijk een verschil maken tijdens behandelingen of wanneer u ze aanschaft voor thuisgebruik.

Producten om allerlei huidproblemen met pure natuurlijke bio-werkstoffen te bestrijden. Geliefde varianten: anti-aging, anti Inflamming of tegen ouderdomsvlekken.

La Biocome is op dit vlak onze hofleverancier. Klik hier als je meer wilt weten over de la Biocome Facials.

Schrammek Peelingen al meer dan 50 jaar een begrip in huidverbetering.

Deze innovatieve productlijn is ontwikkeld in Duitsland en heeft al