Sinds kort maakt Huidstudio Puur Ankie gebruik van de Observ 520. Dit is een huiddiagnose apparaat waarmee je in de diepere huidlagen kunt kijken. Met ons menselijke oog kunnen we alleen zien wat er aan de buitenkant van de huid gebeurt. Maar door middel van de Observ 520 kunnen we nu, door gebruik te maken van verschillend licht, ook in de huid kijken.

Voordelen van de Observ 520:

  • We kunnen de “huidproblemen” gedetailleerd in beeld brengen
  • Toekomstige huidproblemen eerder zien zoals: pigment problemen, doorbloeding, verhoorning, haarvaatjes/couperose, hydratatie, gevoelige en dunne huidgebieden,talgproductie
  • Foto’s maken via de Ipad en die naar je doorsturen, zo kan je zelf ook je voortgang in de gaten houden, als je dat zou willen.

Veel huidaandoeningen worden pas na verloop van tijd zichtbaar, maar beginnen in de diepere huidlagen veel eerder. Hoe gaaf is het als je deze “problemen” eerder kan constateren en daar de behandelingen gericht op kan inzetten.
Door middel van speciale fluoriscentie en polariserend licht kunnen deze huidaandoeningen vroegtijdig worden opgespoord  en zichtbaar worden gemaakt. Je kan zo problemen voor zijn. Als de foto’s gemaakt zijn gaan we deze samen bekijken en bespreken. Op het moment dat je weet wat er in je huid gebeurd kan je er iets aan doen. We kunnen dan het behandelplan en product advies nog gerichter hier op aan passen. Op deze manier krijg je echt een op maat gemaakt advies.

Wil jij weten wat er diep in jouw huid gebeurt? Maak dan nu een afspraak

Prijs : € 25,- voor uitgebreide huiddiagnose en advies

Bij kuurbehandelingen krijg je de huiddiagnose en foto’s als service erbij.