Hydro-Marin lijn

Een gezichtsverzorgingslijn van Dr. Spiller met werkstoffen uit zee. Geconcentreerde sporenelementen uit het zeewater zorgen voor een effectieve hydratatie van de huid. De samenstelling van zeewater lijkt op die van bloedplasma. Extract van de bruine alg ( LaminariaDigitata) versterkt het afweersysteem, stimuleert de celactiviteit en werkt hydraterend. Zeezoutconcentraat is een natuurlijke moisterizer voor de huid. De producten zijn fris citrustachtig van geur en zeer prettig in gebruik.

  • Hydro-Marin 24 cream :  Een 24 uurs verzorgende crème op basis van zeewater en algenextracten die de huid hydrateert en versterkt en de celactiviteit stimuleert. Een goede anti-aging crème.
  • Hydro-Marin cleansing foam: Milde reinigingsschuim met algenextracten en sporenelementen uit de zee. Voor een intensieve, zachte niet uitdrogende reiniging
  • Hydro-Marin freshner: Verfrissende gezichtstonic met algenextracten en panthenol. Werkt hydraterend en ontstekingsremmend. Zorgt voor een heerlijk fris gevoel en ondersteunt de opbouw van de natuurlijke pH waarde van de huid. Zonder alcohol dus erg mild voor iedere huid. 

Aanbieding: De hele maand April 10% korting op alle Hydro-Marin producten!