Dermapen 4

Huidverbetering op het allerhoogste niveau!

Wij zitten niet stil en volgen alle innovatie op het gebied van de micro needling op de voet.

Ik heb onlangs weer een masterclass van Dr. Andrew Christie mogen bijwonen en ben zelfs door hem behandeld. Erg belangrijk is om met deze huiddoorborende behandeling goed te werken daar er ook schade kan worden aangericht aan de huid. Ook welke cocktails/ vloeistoffen aangebracht worden is essentieel. Deze vloeistoffen komen in het lichaam en moeten dus injecteerbaar zijn. Vele collega’s werken met vloeistoffen die hier niet geschikt voor zijn. Dit kan resulteren in granuloma in de huid wat bulten geeft in het gelaat. Dit wil je als klant toch echt niet!  Zorg dus altijd dat je bij een huidspecialist gaat die gedegen is opgeleid en verstand heeft van zaken. Dit is de reden dat wij iedere bijscholing volgen en alleen maar met hoogwaardige producten werken en met het allerbeste materieel. 

Nu komt er medio Oktober de nieuwe Dermapen 4 op de markt. Deze is onlangs gelanceerd in Australië en wij zullen deze als eerste in Nederland ontvangen en mee gaan werken. Deze micro needling pen is digitaal instelbaar, heeft geen kabel meer wat nog hygiënischer werkt en we kunnen met minimaal trauma het maximale resultaat krijgen. Alle cocktails die gebruikt worden zijn speciaal voor deze pen ontwikkeld en met een laag Dalton zodat het gegarandeerd geen problemen in de huid gaat veroorzaken.

Wij zijn dan ook super blij dat wij hierin de voorloper zijn op dit gebied.

We kunnen dan ook steeds meer behandelen met deze techniek:

  • Anti-Aging
  • Littekens
  • Pigmentatie
  • Acne
  • Couperose/ Rosacea

Vraag gerust om de mogelijkheden voor jou huid. Ook hebben we nu een actie icm een natuurlijke peeling en een micro needling behandeling waardoor je mooi kunt kennismaken met deze geweldige huidverbeterende techniek.