Update Corona virus:

Helaas hebben we vanaf half maart onze praktijk moeten sluiten in verband met het corona virus. Dit was geen keuze maar een verplichting. Dit alles voor onze gezondheid. We hadden gehoopt om tijdens de vorige persconferentie te horen dat we vanaf 28 maart weer aan de slag mochten. Helaas was dat niet het geval en zullen we tot 20 mei weer moeten wachten. We zullen geduld moeten hebben.

We hebben echter niet stilgezeten. We hebben diverse online cursussen, trainingen en webinars gevolgd over allerlei huid zaken. Ook hebben we jullie van leuke online berichten, filmpjes en adviezen over verzorgende producten voorzien. We hebben leuke thuis sets samengesteld waar velen van jullie dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Ik heb veel leuke berichten mogen ontvangen dat het toch beter is als wij dit kunnen uitvoeren. 

Het is hartverwarmend zoals we vele lieve berichten, kaartjes en zelfs bloemen hebben mogen ontvangen van jullie over dat jullie ons missen. Nou is het voor ons net zo’n gemis. Wat zullen we blij zij als we jullie weer mogen behandelen en mogen ontvangen in onze prachtige huidstudio. Wij kunnen niet wachten!

Het zal wel iets anders gaan worden. We moeten nog wachten op de definitieve richtlijnen van het RIVM maar zoals ik in elkaar steek ben ik natuurlijk al bezig geweest met ideeën hoe we weer zouden  kunnen werken. Ik heb me volledig in beschermende kledij gehesen en heb mijn vriendin Jolande een proefbehandeling gegeven. Het was even wennen met alles op en aan maar na een paar minuten was ik super blij weer een fijne behandeling te kunnen uitvoeren. Jolande gaf aan dat ze niet eens merkte dat ik met handschoenen aan het werk was. Ze was meteen ontspannen en heeft heerlijk genoten van de behandeling. Buiten het feit dat we er als behandelaar iets anders uit zullen zien kan de behandeling net als vanouds plaatsvinden. Heerlijk ontspannen en relaxed en veilig!

Zodra we groen licht krijgen gaan we ieder van jullie persoonlijk bellen op volgorde van annulering. Reeds gemaakte afspraken blijven gewoon staan. Helaas is het voor ons onmogelijk om ieder de eerste week al in te plannen. We gaan ons uiterste best doen om jullie zo snel mogelijk weer van gladde en zachte huiden te voorzien. We hopen dan ook op een beetje begrip en geduld.

Tot die tijd staan we klaar voor advies, producten, thuissets en indien je wilt ook voor een huiddiagnose met onze Observ 520.

We hopen jullie vlug weer in onze praktijk te kunnen ontvangen.