Heb je last van een grauwe huid?

Is je huid vlekkerig en vaal? Of heb je misschien een vette, onrustige huid? Of heeft je huid een grove structuur of laten de eerste lijntjes zich zien? Met een peeling komt je gezonde huid weer boven en krijgt je gezicht een verfrissend effect. 

Welke peelingbehandelingen doet Huidstudio Puur Ankie?

De keuze van een peeling voor jou huid hangt samen met het huidtype en het doel dat je wilt gaan behalen. We zullen samen met jou kijken welke methode het meest geschikt is voor jouw huid.

Fruitzuurpeelings:

Als oppervlakkige peeling gebruiken we fruitzuur peelings. Dit zijn milde peelings waardoor de conditie van de huid flink zal verbeteren. De ‘lijm’ tussen de dode huidcellen wordt verweekt, waardoor deze huidcellen loskomen en verwijderd worden. Hoeveel dode huidcellen er verwijderd worden is afhankelijk van het gebruikte fruitzuur en de inwerktijd. Fruitzuurpeelings worden vaak ingezet als all-round anti-aging behandeling. Fruitzuur stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Daarnaast zorgt het ervoor dat de huid beter haar vocht vasthoudt.  Door het verwijderen van dode huidcellen wordt de huid gladder en minder dof. De huid wordt soepeler en stralender. 

  • Glycolzuurpeeling: glycolzuur heeft een positieve invloed op huidveroudering. Na een glycolzuurpeeling zal de conditie van de huid verbeteren en zal de huid beter vocht vasthouden. Ook werkt het sterk verhelderend op hyperpigmentatie.
  • Salicylzuurpeeling: een salicylzuur peeling is een wat mildere peeling en hierdoor geschikt voor de wat gevoeligere huid. Salicylzuur is in vet oplosbaar en kan hierdoor dieper in de poriën dringen. Deze peeling is uitermate geschikt voor de acnegevoelige huid. Salicylzuur lost talgverstoppingen op en helpt bij een rustiger huidbeeld. Ook helpt het donkere verkleuringen ontstaan door de puistjes te verminderen.

 

VI PEEL:

VI Peel is de nieuwste generatie op gebied van chemische peelings. Het bevat een synergetische mix van krachtige ingrediënten die geschikt zijn voor het behandelen van alle denkbare huidtypen en huidaandoeningen. Deze middelzware peeling helpt de huidtextuur en huidteint te verbeteren en stimuleert de aanmaak van huideigen collageen en elastine voor een zichtbaar stevigere huid. Voor wie net wat meer wil dan de oppervlakkige fruitzuur peelings. De behandeling is nagenoeg pijnloos en geeft spraakmakende resultaten in slechts 7 dagen tijd. Het is geschikt voor alle huidtypes inclusief de donkere huid. Bij de behandeling hoort een speciale ‘take home kit’ voor thuisgebruik. We zullen samen met jou het resultaat gedurende 7 dagen volgen.

We hebben keuze uit de volgende soorten:

  • VI Peel: Anti-aging
  • VI Peel Precision: Anti-aging met pigmentatie
  • VI Peel Precision Plus: pigmentatie, acne, littekens en ouderdomsvlekken
  • VI Peel Purify: acne, acne-littekens, vette huid
  • VI peel Purify Precision Plus: Pigmentatie, acne, acne -littekens en lichtere huidteint

 

Green Peel:

Voor wie liever een natuurlijke/biologische peeling wil hebben we de Green Peel.  Het geheim van onze natuurlijke peeling is een mengeling van geselecteerde kruiden die middels een speciale massage de huid worden ingewerkt. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en helpt om het metabolisme van de huid te activeren. met deze methode wordt de tijd dat de huid zich vernieuwt aanzienlijk vermindert.

Afhankelijk van de huidconditie en het huidprobleem hebben we 3 gradaties:

  • Fresh-up: The freshness kick
  • Energy: The vitality and regeneration kick
  • Classic: A new skin in 5 days – renewal and regeneration 

Samen met jou bepalen we welke peeling geschikt is en of je als eenmalige behandeling de huid een boost wilt geven of we gaan voor een kuurtraject voor intensieve huidverbetering.