Zorg nu voor extra weerstand!

Niet alleen nu op dit moment met de Covid-19 epidemie, maar eigelijk altijd is het belangrijk om je weerstand op peil te hebben.

Een virus treft eerder mensen die een weerstand hebben met barstjes en scheurtjes. Hier kan het virus zich makkelijk doorheen wurmen. Is je weerstand stevig en solide, dan zal een virus veel meer moeite moeten doen om binnen te kunnen dringen. 

Een goede weerstand heb je al vanuit je kinderjaren opgebouwd. Doordat je met van alles in contact komt (zoals virussen, bacteriën etc.)  krijgt je lichaam anti-stoffen tegen deze boosdoeners. Helaas door onze te goede hygiëne, slechte eetgewoontes en veel stress vertonen onze darmen kleine lekkages en kunnen ziekteverwekkers makkelijker binnen dringen met alle gevolgen van dien.

Het afgelopen jaar het ik een orthomoleculaire opleiding gevolgd en heb hier geleerd dat er voor ons allen op dit gebied veel te winnen valt. Dit is denk ik een onderdeel binnen mijn vak, waar ik de komende tijd nog veel mee uit de voeten kan en veel mensen mee op de goede weg te zetten, ook qua lifestyle. Covid-19 heeft ons ook zeker wakker geschut, we zouden best wat anders met onszelf en onze leefwereld om kunnen gaan.

Voor nu heb ik een pakket samengesteld met producten die in ieder geval je weerstand zullen verhogen. Als pakket met korting, maar uiteraard ook los te verkrijgen.

Wil je meer advies op maat? Stuur dan gerust een bericht naar mij en dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.

Pakket voor de binnenkant: 

  • Vit C – Time 1000 mg: een extra sterke vitamine C  € 37,50 (260 caps)
  • Multi-Guard: een volledige multi-vitamine voor het hele gezin € 56,50 (180 caps)
  • Vitamine D3 75 µg: de broodnodige vit D voor iedereen, maar vooral voor ouderen en mensen die veel binnen zitten € 22,50 (180 caps)
  • Alka Greens: in handige sticks, voor je dagelijkse mineralen en voedingsstoffen voor energie en om je immuunsysteem te bevorderen. Ook geschikt voor vegetariërs en vegans. Met groente, fruit, kiemgrassen, algen, kruiden, probiotica, quinoa en vezels. € 39,95 voor 30 sticks.

Complete pakket nu van € 156,45 voor € 135,-

Uiteraard is ook alles los te verkrijgen!