Nieuw gezicht

Vanaf 1 september is Iris (19 jaar) ons team komen versterken. Iris is afgestudeerd schoonheidsspecialiste aan het Summa college te Eindhoven. Hier volgt ze nu nog het specialisatiejaar van de allround opleiding. Ze is bij ons om de specialisaties bindweefselmassage, acne, shiatsu en aroma therapie te leren.

Iris zal op de woensdagen en vrijdagen aanwezig zijn. Ze zal regelmatig meekijken met de behandeling en eventueel in overleg ook (deel)behandelingen uitvoeren. Ook is het mogelijk om afspraken bij haar in te plannen tegen een stage tarief. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De hele maand september hebben we Iris al leren kennen als een zeer leergierige, nette en spontane meid die zich oprecht schoonheidsspecialiste mag noemen. Op de zaterdagen is Iris al geruime tijd werkzaam bij de Ici Paris te Valkenswaard waar je haar misschien al eens gezien hebt. Ze is dus al gewend om klanten te informeren en te adviseren.

Wij zijn in ieder geval al heel blij met deze nieuwe aanwinst. We horen graag jullie (opbouwende) feedback. Ook als je liever hebt dat er geen stagiaire bij de behandeling aanwezig is horen we dat graag en respecteren we dat uiteraard.