Van vetopslag naar vetverbranding! 

Slim10 is een afslankkuur van 27 dagen en is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die, tijdens het afvallen, gezond en lekker willen eten.

Slim 10 stimuleert de vetverbranding en helpt de spijsvertering. Maar het bevat tevens extracten die het energieniveau van het lichaam stimuleren en de stofwisseling bevorderen. daardoor wordt het lichaam voorzien van een heel effectief afslankwapen.

Ook helpt Slim10 bij het behoud van een goede vochtbalans. De mix van extracten zorgt ervoor dat je op een evenwichtige wijze kunt afvallen. En niet onbelangrijk: het gebruik van Slim10 is veilig. er zijn geen neveneffecten. Dit unieke voedingssupplement is voor Slim10 ontwikkelt en volgens HACCP (=controleproces) geproduceerd in Nederland.

Met de nieuw aangeleerde eetgewoonten ontwikkel je een gezonde levensstijl met als resultaat: een stabiel lichaamsgewicht.

Door de jaren heen is ons lichaam niet meer gewend haar opgeslagen vetten aan te spreken als energie. Daarentegen blijft de spaarstand ( vetten opslaan) wel gewoon doorgaan. Omdat er een overvloed is aan energierijke producten zoals suikers, granen, koolhydraten etc. komt ons lichaam niet of nauwelijks in de bèta oxidatie (+dat vetten worden omgezet in energie). We moeten ons brein dus eraan helpen herinneren dat de opgeslagen vetten als brandstof gebruikt kunnen worden.

Door de Slim10 kuur zorgvuldig te volgen zal het lichaam weer kunnen overschakelen naar een veel effectiever systeem; namelijk de opgeslagen vetten verbranden ipv vetten opslaan. 

Alleen je voedingspatroon aanpassen, zal niet leiden tot de gewenste resultaten, er zal er wel sprake zijn van gewichtsverlies, maar ook verlies van vocht en spierweefsel. Dit gaat gepaard met een honger gevoel en is niet blijvend. Zeker door het verlies van spiermassa is de kans groot dat wanneer je terug valt in je oude eetgewoonte je daardoor weer zult aankomen. Het is belangrijk Slim10 samen met het voedingsplan toe te passen.

De Ingrediënten van Slim10:

  • Ilex paraguariensis: verhoogt het energieverbruik
  • Paulinia cupana: stimuleert de calorieverbranding
  • Rhamnus frangula: stimuleert de spijsvertering
  • Orthosiphon: voor een goede vochtbalans
  • Panax Ginseng: bevordert het energieniveau
  • Semen cola; stimuleert de vetverbranding
  • Camilla sinensis: bevordert de calorieverbranding
  • Fucus vesicolosus: stimuleert de stofwisseling
  • Lycopodium: ondersteunt de vochthuishouding
  • Water en alcohol: optimale opname door het lichaam 

Verder staan er voor, tijdens en na de kuur Slim10 coaches klaar voor je om je te helpen met tips en adviezen.

Naast het supplement krijg je een boekje met het voedingsplan en diverse recepten mee naar huis.

Aanbieding deze maand van € 59,50 voor slechts € 50,- per kuur!