Geslaagd!

Het afgelopen jaar ben ik in de weer geweest met de opleiding tot Orthomoleculair Schoonheidsspecialist van OPFG opleidingen. Een onderdeel van de HBO opleiding tot Orthomoleculair therapeut. Ik heb de opleiding met een prachtig resultaat behaald.

Dit houdt in dat ik jullie nu nog beter van dienst kan zijn bij het behandelen van huidproblemen en huidklachten. We kijken dan niet alleen naar de buitenkant van de huid maar ook wordt er gekeken naar voeding, suppletie en lifestyle. Heel veel problemen liggen als basis in onze darmen. Onze Westerse leefstijl is vaak te overmatig en best ongezond. Wat wij als gezond en normaal ervaren dat is momenteel niet meer zo gezond. Onze voeding is in de loop der jaren verarmd en we zijn gewend geraakt om de hele dag door allerlei voeding tot ons te nemen waardoor essentiële voedingsstoffen niet voldoende binnenkomen en kunnen worden opgenomen. Ook komt glucose intolerantie steeds meer voor met  als gevolg dat we last krijgen van laaggradige ontstekingen in ons lichaam. Deze hoeven we niet op te merken maar zijn wel het resultaat van allerlei chronische aandoeningen die hieruit voortkomen. Vanuit de reguliere gezondheidszorg is hier nog steeds weinig aandacht voor en wordt de kwaal aangepakt en niet de oorzaak. Mijn mening is echter dat het beter is om naar de oorzaak te kijken en van daaruit zeker ook te gaan werken.

Vaak zien we vanuit problemen van binnenuit ook huidproblemen aan de buitenkant. Dit gaat altijd samen. Het een is het gevolg van het ander. Door mijn opleiding kan ik nu veel beter deze link maken en van daaruit ook beter adviezen geven. Indien nodig kunnen we samenwerken met de behandelend arts. Ook is het mogelijk om met een vingerprik bloed af te nemen en vitamine en mineralen waardes te testen. Indien nodig werk ik hiervoor samen met een orthomoleculair therapeut.

Laat gerust weten als je interesse hebt in wat meer informatie. Tijdens de behandelingen leg ik graag uit wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen.