Ben jij zuur?

Dagelijks groeit ons bewustzijn over de werking van ons lichaam. Maar bij veel mensen is nog niet bekend hoe ons voedingspatroon en onze levensstijl de gezondheid op de lange termijn kan beïnvloeden. 

Voeding, stress, medicijnen, overmatige spierbelasting produceren na verbranding zure afvalstoffen die je lichaam kwijt moet om de zuurgraad van het bloed op een constant niveau te houden.

Om de zuurgraad van het lichaam optimaal te houden, moeten zure afvalstoffen worden afgevoerd. Dit doet het lichaam door deze afvalstoffen uit te scheiden via de nieren, de longen en de huid. Daarnaast neutraliseert het lichaam zuurresten met behulp van onze lichaamseigen natriumbicarbonaat. Maar de hoeveelheid afvalzuren die dagelijks in het bloed vrijkomt, is te groot om via de normale uitscheidingsorganen ons lichaam te verlaten. Het lichaam slaat de zuurresten dan op in het lichaam. Dit veroorzaakt zure ophopingen waardoor onze gezondheid risico’s loopt. Daarnaast kunnen belangrijke enzymactiviteiten niet plaatsvinden als het lichaam te zuur is. 

Ontzuur je lichaam met Alka

Met de Alka producten kun je verzuring tegengaan. Alka heeft verschillende mogelijkheden om het ontzuren zo makkelijk mogelijk te maken en aan je levensstijl aan te passen. Alle Alka producten kunnen los van elkaar gebruikt worden maar ook met elkaar gecombineerd.

Producten:

  • Alka druppels: voeg enkele druppels aan je kraanwater toe en drink enkele glazen per dag hiervan
  • Alka tabs: desgewenst aangevuld met magnesium of calcium. Met 3 tabs per dag wordt je lichaam ontzuurt
  • Alka thee: een heerlijke thee van 52 verschillende kruiden die je lichaam helpen te ontzuren
  • Alka greens: een hoogwaardig voedingssupplement dat je lichaam dagelijks van alle voedingsstoffen voorziet
  • Alka bad: een basisch badzout dat het lichaam zure afvalstoffen helpt af te voeren. Ook ideaal bij eczeem en gewrichtsklachten of vaginale bacteriële infecties.
  • Alka crème: een basische crème tegen vele huidproblemen. Deze zomer fantastisch bij de processierups!

De hele maand Augustus 10% korting op alle Alka producten!