MALU WILZ TRENDCOLORS 2019 Lente/zomer

AFTER WORK CHIC

Zachte bessen tinten op de lippen en wangen, maar ook glanzende, lichte nuances in groen en grijs op de ogen. De voorjaar/zomer kleuren maken van iedere vrouw een eyecatcher.

De gelimiteerde AFTER WORK CHIC collectie is op meerdere manieren in te zetten. Overdag op je werk gebruik je de Glossy Lip Stylo’s in de kleur nuances strawberry sorbet of romantic rosy red met een intensief glanzende en natuurlijke finish. Voor een meer intense look na het werk kunnen de Intensief True Matt Lipsticks in raspberry red en fancy fuchsia gebruikt worden.

Dankzij de watervaste structuur van de nieuwe Long-lasting Concealer ie deze perfect geschikt voor de zomer. Je kunt hier mooi vlekjes, plekjes en donkere kringen mee weg werken maar ook prachtig highlighten. De bijpassende Concealer Brush zorgt er voor dat de concealer perfect gelijkmatig aangebracht kan worden.

De Longer Eyeshadow Pencils ( ook watervast en lopen niet uit in de oogplooitjes) in mint green en pale grey als ook de blusher in coral, maken de After Work Chic look compleet.

Vraag gerust om advies voor wat bij jou past!