Nieuw! Marc Inbane Hyaluronic Self-Tan spray 

‘S werelds eerste tanning spray verrijkt met derde generatie hyaluronzuur 

Wereldwijd een uniek tanning product

Dit nieuwe en meesterlijke hyaluronzuur is geliefd vanwege haar verzorgende werking en dringt als enige hyaluronzuur tot de diepere huidlagen: het verbetert de huidstructuur, stimuleert de vorming van collageen en werkt als een superieure moisterizer. 

Deze vegan zelfbruiner is geschikt voor alle huidtypen en huidtinten en zorgt voor een natuurlijk en egaal gebruinde huid tot wel 9 dagen lang. Gelijktijdig brengt de mix van natuurlijke ingrediënten de huid in een optimale conditie en laat deze stralen. 

Een van de actieve tanning ingrediënten wordt verkregen door aerobe fermentatie van frambozen: helpt tegen uitdroging van de huid, zorgt voor langere tan& een zachtere vervaging voor een ongeëvenaarde natuurlijke bruine teint die niet te onderscheiden is van een echte zomerse tan. Eco friendly. De milieuvriendelijke flacon is volledig recyclebaar en gevuld met lucht en niet met brandgevaarlijke drijfgassen. Zonder conserveringsmiddelen.

Voldoende voor 40x gelaat of 8x hele lichaam

Prijs: € 34,95

Tip: 

Gebruik onze brushes of glove voor het makkelijk aanbrengen of bijwerken van de spray op gelaat , handen en voeten en voor het comfortabel tannen van het lichaam