NW_Warmte_600x260

Nieuw:

Elastin Infusion Therapie

Elastine is een elastische proteïne in bindweefsel. Het zorgt ervoor dat het weefsel in het lichaam weer zijn oorspronkelijke vorm en grootte aanneemt nadat het is uitgerekt, ingedrukt of vervormd is geweest.

Zoals collageen de huid haar stevigheid geeft, geeft elastine de huid flexibiliteit, het vermogen om terug te schieten op haar plek nadat het is uitgerekt. 

Net zoals de collageen afbraak al vanaf ons 25e levensjaar begint neemt ook het elastine verlies toe. we kunnen dus zeggen dat iedereen vanaf 25 elastine verlies heeft en dus gebaat is bij een elastine infusion therapy behandeling.

Elastin Infusion Therapy is een salonbehandeling waarbij de huid eerst goed wordt doorbloed middels een verwarmend masker, ledlicht of je voegt er een een bindweefsel massage aan toe  en daarna worden er hoge doseringen Tropoelastine ingesluisd. Met deze therapie behandeling kan 2 jaar elastine verlies worden herplaatst. Je kunt deze behandeling regelmatig toevoegen aan je behandelingen maar kan ook in kuurverband gedaan worden.

Het is een fijne ( pijnloze) behandeling die we aanvullen tot een complete gezichtsbehandeling.

Kennismakingsaanbieding;

De hele maand november maar € 79,- ipv € 85,-

Kuur van 3 behandelingen :

Week 1: complete infusion therapy complete behandeling

Week 3 :express infusion therapie behandeling

Week 5 : express infusion therapy behandeling

Totaal pakket prijs : € 189,-