Project omschrijving

Droom je van een jonger uiterlijk?

Laat je wens in vervulling gaan met WISHPro!

Direct effect 

Pijnloos

100% veilig

WISHPro Magnetic Infusion Technology:

WISHPro is een innovatie op gebied van huidverbetering. Met een korte behandeling van 15 minuten voelt je huid als nieuw. Je ziet direct effect van deze huidverjongende behandeling.

Hoe werkt huidveroudering?

Vanaf ongeveer 20 jaar produceert je huid per jaar 1% minder collageen. Ook de elastine productie vertraagd en de hydratatie van de huid neemt af. Dit betekent simpelweg dat je huid tijdens het verouderingsproces 20-80% van zijn dikte en elasticiteit zal verliezen. Dit zie je door toename van rimpels, fijne lijntjes, verkleuring en irritatie.

Magnetic Infusion Technology

WISHPro maakt gebruik van een state-of-the-art-technology. Magnetic Infusion Technology is een geavanceerde technologie die gebruik maakt van krachtige magneten. WISHPro laat de behandelserums met actieve ingrediënten diep in de huid doordringen. Dit stimuleert de elastine- en collageenproductie,levert broodnodige voedingsstoffen, ondersteunt de spiervezels en verbetert de hydratatie.

Voor wie?

WISHPro bied een breed scala aan behandelopties, perfect afgestemd op jouw individuele behoefte. De WISHPro techniek is aanbevolen voor zowel de probleemhuid als ook voor de rijpe huid waarbij een direct anti-aging effect gewenst is. Dus eigenlijk voor ieder huidtype en behoefte!

Heeft de WISHPro behandeling bijwerkingen?

Nee, een behandeling is volledig pijnloos, niet invasief en 100% veilig, zonder bijwerkingen of herstelperiode.

Contra indicatie: heb je een pacemaker dan kunnen we de behandelingen in verband met het magnetisch veld helaas niet uitvoeren.

Hoe voelt de behandeling aan?

De behandeling voelt aan als een heerlijke ontspannende massage! De behandeling start met een reinigende peeling( optioneel). De natuurlijke peeling verwijdert dode huidcellen en verhoogt de bloedsomloop. Met de daaropvolgende lymfemassage worden in de huid opgeslagen afvalstoffen afgevoerd. Daarna volgt de behandeling met het serum. Bij de behandeling glijdt de behandelcapsule rustig, met lichte druk over het huidoppervlak. De intensiteit wordt langzaam verhoogd voor optimale penetratie van de actieve werkstoffen. 

Het is belangrijk het gelaat tot 2 uur na de behandeling niet te wassen. Je kunt wel direct een zonnebrandcrème of make-up aanbrengen.

Hoe vaak moet ik de behandeling ondergaan en hoe lang blijft het resultaat?

Na 1 behandeling zie je al effect: lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar, de huid voelt steviger en elastischer aan en heeft een mooie, natuurlijke glans. Dit effect houdt ongeveer een maand aan. Voor een meer zichtbaar resultaat adviseren wij een behandelkuur van 6 tot 8 wekelijkse behandelingen. Het resultaat houdt na de kuur 3 tot6 maanden aan.

Wat kost het?

  • WISHPro Standaard: een basic gelaatsbehandeling met serum insluizen  € 85,-
  • WISHPro Complete: een basic gelaatsbehandeling met peeling middels WISHPro en serum insluizen € 105,-
  • WISHPro express: reiniging, handmatige peeling en  serum insluizen € 59,-
  • WISHPro serum los bij bijvoorbeeld een bindweefselmassage € 39,-
  • Bij een kuur van 6x de WISHPro express krijg je 1x de peeling a € 39,- cadeau.