Project omschrijving

Nagels lakken

Mooi verzorgde nagels maken jouw ‘look’ compleet. Een mooie kleur nagellak op handen en voeten is een eyecatcher. Deze moeten er dan wel perfect gelakt uitzien en daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Eventueel voorafgaand aan een manicure of pedicure lakken wij jow nagels in iedere gewenste kleur.

Als extra service bieden wij bij aankoop van een nagellak het lakken gratis aan. Dit doen we bewust uit hygienisch oogpunt zodat je nooit met een nagellak gelakt wordt waar een ander al eens mee behandeld is. Zo kunnen we nooit schimmelinfecties verspreiden. Ook is het mogelijk dat je je eigen nagellak meebrengt.

NCM Soak-Off Gel Lak

Voor wie lange tijd mooi verzorgde nagels wil zonder de nadelen voor de natuurlijke nagel kan bij ons terecht voor ‘gel lak’.
De NCM Soak-Off Lak Gel geeft twee tot vier weken mooie verzorgde nagels op de handen, op de voeten blijft deze zelfs zes tot acht weken mooi zitten. Deze lak is verkrijgbaar in diverse kleuren en in French Manicure. De NCM Soak-Off Lak Gel verstevigt de natuurlijke nagel en is in tien minuten af te weken, ook heeft u achteraf geen last van dun gevijlde nagels.

Caption nail polish

Caption maakt alle bestaande lakken en gellakken overbodig. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar Caption heeft het allemaal: makkelijk aan te brengen, droogt zo snel als het licht en glanst als een spiegel en wordt zo hard als een gel. De lak kan wel tot 9 dagen blijven zitten en is vervolgens binnen enkele seconden te verwijderen met een gewone remover zonder aceton.

Verder kan er met alle Caption kleurlakken een gel polish behandeling gedaan worden. De unieke technologie van de Conversion zorgt voor een korte behandeltijd en is te gebruiken met de hele Caption kleurencollectie. Deze geklak blijft minimaal 2 weken zitten en is binnen 5 minuten te verwijderen met een gewone remover waardoor weken of vijlen overbodig is en je nagels mooi gezond blijven