Project omschrijving

Een mooiere huid voor het hele lichaam

Door het gebruik van effectieve ingrediënten uit de natuur wordt op een natuurlijke wijze een uitstekend resultaat geboekt.
 Het uit kruiden, algen, mineralen, enzymen en vitamines bestaande Green Peel kruidenmengsel wordt bij de behandeling ingemasseerd. Daarbij ontstaat een zachte peeling van de bovenste huidlagen met de microdeeltjes die aan de kruiden eigen zijn. De peeling werkt van binnenuit. Door de massage wordt de groeizone van de huid voor de vorming van nieuwe cellen gestimuleerd. De huid wordt sterk doorbloed en daardoor verbetert de stofwisseling en zuurstofvoorziening van de cellen. De huid ondergaat een natuurlijk vervellingsproces.

De Green Peel is een medisch ontwikkelde en wereldwijd toegepaste biologische methode. Deze wordt reeds 50 jaar wereldwijd toegepast, wat het begrip “langdurige ervaring” rechtvaardigt.
 De Green Peel bevat geen chemische substanties en geen synthetische polijstmiddelen.
 Dr. med. Christine Schrammek-Drusio stelde deze methode op punt voor het behandelen van vale huid, acne, grove poriën, vroegtijdige veroudering, rimpels, littekens, pigmentvlekken, zwangerschapstriemen, cellulitis, etc. Kortom in veel gevallen toepasbaar voor elke huid.
 De speciale massage die met het Green Peel mengsel wordt uitgevoerd bewerkstelligt een sterke doorbloeding
. Dit leidt tot een activering van de stofwisseling en tot een zuivering van de huid.

Verbetering van de microcirculatie

Door de verbetering van de bloedcirculatie in de capillaire vaten tussen de opperhuid en de lederhuid ontstaat een verhoogde voorziening van zuurstof en voedingsstoffen in de huid.
Loskomen van de huidlagen over hele oppervlakten
Daardoor wordt de groeizone van de huid voor nieuwe vorming van cellen gestimuleerd. Er volgt een versterkte regeneratie van de epidermis en de bovenste lagen van de cuts: nieuwe vorming van lichaamseigen collageen met verdringen van de elastose.
Dit leidt tot een verbetering van de huidkwaliteit wat kleur en reliëf betreft, tot een verstrakking van de huid, tot een uitvlakken van de huidplooien en tot het verwijderen of verminderen en uitvlakken van littekens.

Comedolitische werking

Bij acne en onzuivere huid wordt de verhoorning bij de uitscheidingsgang van de talgklier verminderd en zo wordt de nieuwe vorming van comedones verhinderd of verminderd.
 Bestaande comedones worden losgemaakt en vrijgelegd. De verhoogde doorbloeding bevordert de genezing en verwijdering van papels en puisten.
 Er volgt een versnelling van de resorptie van ontstoken efflorescenties (huiduitslag) en ook van oude, diepliggende knobbels en infiltraten.

Behandelingen

Verschillende behandelingen zijn met deze kruiden te ondergaan. Tijdens de intake – die geheel gratis is – wordt duidelijk welke behandeling het beste bij jou past: Fresh-up, Energy of Classic.