Project omschrijving

Wie wil er niet verzorgd uitzien en vroegtijdige gezichtsrimpeltjes te lijf gaan? Een dagelijkse verzorging met goede cosmetica is daarbij van belang. Dr. Spiller levert biocosmetica van het hoogste niveau en is onderscheiden met Beauty Awards voor het baanbrekende werk dat zij op het gebied van huidverzorging gerealiseerd hebben. Producten met een hoge concentratie werkstoffen zorgen voor een effectieve huidverzorging. Dr. Spiller maakt zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke ingrediënten. Huidvriendelijk en voor ieder type huid is een belangrijk kenmerk. Voor ieder wat wils dus!

In een eigen laboratorium is Dr. Spiller voortdurend bezig met de verfijning en uitbreiding van producten. Het assortiment omvat ruim 150 producten voor huidverzorging. Van een reiniging en tonic tot complete Wellness concepten. Daarnaast kent Dr. Spiller een serie ‘probleemoplossers’ voor probleemhuiden.

Dr. Spiller heeft de huid als uitgangspunt genomen. Daarom zijn nagenoeg alle crèmes op basis van een water in olie emulsie. De structuur van deze emulsie wordt beter door de huid opgenomen. Hierdoor hebben de werkstoffen een langere en effectievere werking. De producten staan bekend om hun milde en aangename geur, makkelijke opname en hun hoge verdraagzaamheid. Dr. Spiller maakt gebruik van een hoge concentratie hoogwaardige en heilzame werkstoffen, die een langdurige werking garanderen. De producten bevatten een minimum aan emulgatoren en conserveringsmiddelen.
Dr. Spiller staat er om bekend dat zijn producten een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding hebben.

 

De behandelingen

Er zijn mini-behandelingen, reinigingsbehandelingen en speciale behandelingen te boeken. Beide voor de mannen en vrouwenhuid. Na een huiddiagnose zal er desgewenst een behandelingsprogramma voor u op maat gemaakt worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden, kijk onder het kopje nieuws voor nieuwe mogelijkheden en ga naar de prijzen voor een volledige opsomming.